Zorg met als doel om te leren, te groeien en beperkingen om te buigen naar mogelijkhedenContact


Paard & Zo

“Start begin februari 2019”

We zijn erg verheugd om jullie te mogen mededelen dat GoskerZorg vanaf 1 februari gaat starten met Paard & Zo! Net als de Lunchwinkel zal dit een bedrijfsactiviteit worden die op zichzelf staat en waarbij de deelnemers van GoskerZorg mogen meewerken.

In Hattemerbroek (vlak buiten Zwolle) is een paardenstal met een binnenbak, kantine, werkplaats, moestuin en een stuk weiland. We zullen vijf van de twaalf stallen gaan gebruiken. De binnenbak en een stukje van het buitenterrein zullen we delen met Henri Weeghel. Hij beleerd pony’s en paarden om voor de kar te kunnen lopen. De samenwerking met Stal Weeghel biedt vele mogelijkheden!

Er staan inmiddels al drie paarden die onder onze verantwoordelijkheid vallen. Hirondelle is een super lief ex manege pony, Montie is een braaf, jong paard waarvoor we de verzorging op ons hebben genomen en Glennfall is een rustige leuke E-pony die we een soort van geadopteerd hebben.

Begin februari zullen we de maandag en donderdag open gaan. De eerste tijd zullen we vooral nog bezig zijn met de aanleg van de moestuin en het verbeteren / eigen maken van de locatie. In maart zullen we een officiële opening hebben. Hierna hopen we ook meer dagen open te kunnen gaan.  

Wat gaan we straks doen? We gaan meewerken / helpen in het tuinonderhoud, in de moestuin werken, hal vegen, stallen uitmesten, wei schoonhouden enz. enz. enz. Ook zullen we met diegene die dat willen de paarden gaan verzorgen. Paardrijden en of mennen zullen we zo af en toe ook doen. Daarnaast kunnen we in de werkplaats met steigerhout aan de gang, maar ook fietsen opknappen ligt binnen de mogelijkheden. Kortom we hoeven ons er niet te vervelen.

Nieuwsgierig? Bekijk alvast onze facebookpagina: www.facebook.com/Gosker.Paard.en.Zo

Liever een afspraak? dat kan natuurlijk ook.

info@goskerzorg.nl / tel: 06-37335388

Met vriendelijke groeten,

Team GoskerZorg