Zorg met als doel om te leren, te groeien en beperkingen om te buigen naar mogelijkheden

Contact

Welkom bij Gosker Zorg

“Onze deelnemers mogen op een eigen manier hun mogelijkheden benutten en verder ontwikkelen.”

Gosker Zorg bv is in 2008 gestart en kon stap voor stap groeien. Bij elke fase hoorde nieuwe ontwikkelingen, zoals nieuwe locaties, uitbreidingen van activiteiten / werkzaamheden en de groei van ons team. Wat niet veranderd is onze visie, die als rode draad door onze organisatie loopt:

“Onze deelnemers mogen zijn wie ze zijn en op een hun eigen manier hun mogelijkheden benutten en verder ontwikkelen. Deze kans geven wij hen op een welverdiende plek, geïntegreerd en participerend in de samenleving.”

Gosker Zorg biedt al jaren enthousiaste, positieve en persoonlijke begeleiding aan voornamelijk mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen wij ambulant bij mensen thuis of op een van onze kleinschalige dagbestedingsplekken. Op dit moment bieden wij activiteiten aan in onze lunchroom De Lunchwinkel, ons Atelier en bij manage ’t Hoefijzer.

Wij zijn trots op deze organisatie, waar begeleiders en deelnemers met passie werken, groeien en veel bereiken. Wij hopen u terug te zien in een van onze locaties.

Team Gosker Zorg