Zorg met als doel om te leren, te groeien en beperkingen om te buigen naar mogelijkhedenContact

Welkom in het Atelier

“In ons atelier werken zo’n acht deelnemers aan handgemaakte producten en kunst. Voor iedereen zoeken we iets wat bij hen past. Zolang het maar creatief is.”

Ons atelier is gevestigd boven De Lunchwinkel gelegen aan het karakteristieke plein Nieuwe Markt in het hart van Zwolle. Het atelier is een werkplaats waar onze deelnemers samen met ons team van professionele en creatieve begeleiders in een kleinschalige, vertrouwde omgeving veel verschillende, creatieve activiteiten ondernemen.

In het Atelier zoeken we naar werk dat aansluit bij de wensen en talenten van de individuele deelnemers. Creatieve activiteiten zijn onder andere kaarsen en zeep maken, schilderen, boetseren, mozaïeken, décopatchen, bloemschikken, borduren en haken.
Meer technische activiteiten zoals fotografie, meubel maken en computerwerkzaamheden behoren ook  tot de mogelijkheden. We kijken wat deelnemers kunnen /  willen en passen onze activiteiten daarop aan. Daarnaast worden er regelmatig leuke excursies / workshops georganiseerd zoals een bezoek aan Museum de Fundatie.

Veel van de producten die door de deelnemers worden gemaakt worden verkocht in De Lunchwinkel op de begane grond. Een aantal van onze deelnemers werken ook mee in De Lunchwinkel, zowel in de keuken als in de bediening en helpen bij het etaleren en decoreren van de huisgemaakte cadeaus.