“Koffie is altijd een goed idee”   

Met trots vertellen we over onze combinatie van lunchroom, cadeauwinkel en zorg.

We zijn gevestigd in een statig monumentaal pand aan het bekende horecaplein de Nieuwe Markt, in het hart van de Hanzestad Zwolle. De sfeervolle Lunchwinkel is een plek om gezellig een kopje koffie te drinken of heerlijk te lunchen. Daarnaast hebben wij een uniek aanbod van cadeaus die zijn vervaardigd in ons atelier of bij andere zorgaanbieders.

De ruime opzet, de sfeervolle aankleding en de centrale ligging bieden u een unieke gelegenheid om te genieten van onze (h)eerlijke producten. We zijn rolstoeltoegankelijk en voor de kids hebben wij een leuke speelhoek met een uit steigerhout gebouwde winkeltje.

Bij de geur van lekkere Bazar koffie en versgebakken brood serveren we met zorg bereide producten. Deze zijn ambachtelijk gemaakt, streekgebonden, biologisch of worden ingekocht bij organisaties die ook zorg aanbieden.

De Lunchwinkel werkt op een unieke manier samen met Gosker Zorg. De organisaties zitten samen in een pand, maar pakken ook veel activiteiten samen op. Niet alleen worden veel producten uit de cadeauwinkel gemaakt in het bovengelegen atelier. Ook kunnen deelnemers van Gosker Zorg, die onder begeleiding geassisteerd worden, in De Lunchwinkel werken.

U vindt op onze website alle mogelijkheden die wij u bieden, maar voor het meest actuele nieuws verwijzen wij u graag naar Facebook of Instagram

Wij kijken er naar uit om u welkom te heten!

Team De Lunchwinkel en Gosker Zorg

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
-
10:00 - 16:30 uur
10:00 - 16:30 uur
10:00 - 16:30 uur
10:00 - 16:30 uur
11:00 - 17:00 uur
-

Menukaart

Contact